CABARAN BEBAS-JERAWAT  EUCERIN® 14 HARI & MENANGI PRODUK EUCERIN SEHINGGA RM12,000!

Mahukan kulit muka bebas daripada masalah jerawat? Cubalah Produk Eucerin® Proacne Solution A.I. Clearing Treatment dengan formula terbaharunya.

 

Apabila berdepan masalah jerawat dan radang kulit, pengguna kebiasaannya akan mencuba pelbagai produk untuk menghapuskannya. Namun, sesetengah produk boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengakibatkan kerengsaan.

 

Untuk menangani masalah tersebut, Eucerin®, salah satu jenama dermo-kosmetik paling dipercayai di seluruh dunia telah menghasilkan produk penjagaan kulit anti jerawat yang bukan saja menyuburkan kulit. Bahkan turut membantu menghapuskan jerawat dengan lembut iaitu Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment.

EUCERIN

Eucerin® Proacne Solution A.I. Clearing Treatment Mampu Tangani Masalah Jerawat

Pelembap untuk kulit berminyak dan berjerawat ini direka dan diuji khas untuk membersihkan pori yang tersumbat, mengurangkan dan menghalang kemunculan semula jerawat, di samping mengekalkan kelembapan kulit.

 

Diformulasikan dengan bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan, Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment mengurangkan jerawat komedon* dalam masa hanya DUA minggu tanpa mengeringkan kulit.

 

Formulanya yang mengawal kerengsaan untuk kulit lebih licin dan sihat terdiri daripada:

  • Sepuluh peratus Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu  AHA (asid glikolik), BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, P. acnes, dan menanggalkan sel kulit mati.

 

  • Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah.

 

  • Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar.

 

Apabila digunakan sebagai sebahagian daripada regim lengkap penjagaan kulit pada waktu malam, pengguna melaporkan terdapat perubahan selepas dua minggu dan dalam masa lapan minggu, kulit wajah menjadi lebih mulus.

 

Sebanyak 94 peratus pengguna bersetuju yang Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment menghalang pertumbuhan jerawat baharu dan mengurangkan bekas jerawat hitam sementara 80 peratus pengguna bersetuju produk ini mengurangkan bintik putih, bintik hitam, dan mengurangkan jerawat yang bengkak.

EUCERIN

Cabaran Bebas-Jerawat  Eucerin® 14 Hari

Dengan keputusan yang memberangsangkan tersebut, anda boleh mencuba pelembap terbaharu untuk kulit berjerawat ini dalam Cabaran Bebas-Jerawat  Eucerin® 14 Hari melalui dua langkah mudah:

 

  • LANGKAH PERTAMA: Ambil gambar kulit anda pada Hari Pertama dan Hari Ke-14 selepas penggunaan selama 14 hari

 

  • LANGKAH KEDUA: Poskan gambar “SEBELUM DAN SELEPAS” anda dan KONGSI PENGALAMAN anda menggunakan produk ini di halaman Facebook dengan hashtag #EucerinProACNE

 

MENANGI HADIAH HEBAT PRODUK EUCERIN

Anda berpeluang memenangi Hadiah Utama iaitu produk Eucerin® bernilai RM5,000.00. Manakala pemenang tempat kedua akan membawa pulang produk Eucerin® bernilai RM2,000.00 Lima Pemenang Bertuah pula akan memenangi produk bernilai RM1,000 .00 setiap seorang.

 

www.eucerin.my

www.facebook.com/EucerinMY

 

BACA: PAKAI BEDAK SEJUK UNTUK CANTIKKAN KULIT