PROMOSI HEBAT EDISI TERHAD CATRICE SOLEIL D’ETE HANYA DI GUARDIAN

Guardian semakin rancak dengan promosi hari kecantikannya di seluruh Malaysia. Terkini Guardian menawarkan tawaran istimewa Edisi Terhad Catrice Soleil d’ete.  Produk ini hanya boleh didapati di Guardian Malaysia bermula Mac 2018 dan seterusnya selagi stok masih ada.

 

Baru-baru ini telah diadakan satu sessi perkongsian istimewa oleh Guardian dan Catrice Cosmetic bersama blogger popular Malaysia. Tim Mamanet sangat teruja kerana turut dijemput untuk berkongsi dan mencuba koleksi edisi terhad jenama kecantikan yang top ini.

 

Kami telah diperkenalkan dengan rangkaian kosmetik jenama Catrice yang berasal dari Jerman oleh tim Catrice yang turut sama hadir pada sessi berkenaan. Tim Mamanet memang teruja dengan koleksi ini kerana ia bukan sahaja cantik, trendy, eksklusif, berkualiti dan paling menarik ialah harganya sangat berpatutan. Tidak sabar rasanya hendak mencuba sendiri koleksi Catrice ini.

catrice

 

Catrice Cosmetics merupakankan gabungan produk kecantikan berkualiti tinggi dengan trend fesyen musim semasa. Untuk musim ini, Catrice telah menampilkani rangkaian Soleil d’ete  yang merupakan trend mekap gangsa (bronze) yang mendominasi rangkaian koleksi pereka fesyen  antarabangsa untuk musim bunga dan musim panas tahun ini.

 

Catrice Bersinar Di Bawah Kilauan Matahari

Menurut Dualis Head of Catrice Malaysia, Jason Fernandes, ‘Soleil d’ete’ bermaksud bermain di bawah cahaya matahari yang sememangnya sesuai dengan kehangatan cuaca sekarang.

 

“Jadi, koleksi Catrice’s Limited Edition Soleil d’ete  sangat sesuai dengan pengguna Malaysia yang memang sentiasa dilimpahi dengan cahaya matahari,” ujarnya lagi.

catrice

Koleksi Soleil d’ete  begitu menawan dengan pilihan warna semulajadi yang tidak terlalu mencolok mata atau kontras dengan warna kulit orang Asia. Kemasannya amat selari dengan kilauan cahaya tetapi masih sedap mata memandang.

 

Mata terpukau bila melihat salah seorang daripada blogger diberi sentuhan mekap siang oleh Amy, mekap artis yang bertugas di Guardian One Utama. Mekapnya sangat sederhana tetapi kesan metaliknya mampu menaikkan seri muka agar kelihatan segar sepanjang hari.

 

Rangkaian Soleil d’ete terdiri daripada:

 

Skim warna Soleil d’ete bermula daripada tona hangat seperti gincu Sun Kissed Miss hingga kepada nuansa metalik seperti pembayang mata Metal Eyelight. Sebagai tambahan kepada Bronzing Serum dan bedak padat Bronzer, sentuhan pembayang mata metalik merupakan tumpuan utama dalam koleksi mekap ini. Sentuhan yang sofistikated bagi mekap bertema metalik ini dapat menyerlahkan keayuan dan gaya feminin.

catrice

catrice

Senarai produk dan harga adalah seperti berikut:

1          Catrice soleil d’été Metal-Infused Eye Palette C01    (RM29.90)

2          Catrice soleil d’été Metal Eyelight C01                      (RM21.90)

3          Catrice soleil d’été Metal Eyelight C02                      (RM21.90)

4          Catrice soleil d’été Sun Stripping Bronzer C01          (RM25.90)

5          Catrice soleil d’été Sheer Serum Bronzer C01            (RM27.90)

6          Catrice soleil d’été Duo Highlighter C01                    (RM27.90)

7          Catrice soleil d’été Golden Lip Booster C01              (RM21.90)

8          Catrice soleil d’été Metalip Colour C01                      (RM21.90)

9          Catrice soleil d’été Metalip Colour C02                      (RM21.90)

10        Catrice soleil d’été Metalip Colour C03                      (RM21.90)

 

Ingat ya! Produk Catrice ini hanya boleh didapati di Guardian terpilih sahaja. Cepat, jangan ketinggalan. Kalau jauh, mungkin anda boleh gunakan khidmat personal shopper atau kawan-kawan. Paling penting jangan terlepas peluang ini kerana tawaran ini sangat terhad selagi stok masih ada!

 

Promosi Hari Kecantikan Guardiancatrice

Guardian telah menetapkan bahawa hari Khamis sehingga Ahad pada setip bukan adalah Hari Kecantikan (Beauty Days). Sepanjang 4 hari ini, Guardian Malaysia akan menawarkan pelbagai rangkaian produk kecantikan dan mekap pada harga diskaun yang tidak masuk akal, antaranya sehingga 40%. Nantikan hari istimewa ini untuk mendapatkan produk kecantikan pada harga terbaik. Anda pasti akan teruja dengan kepelbagaian produk dan harga yang ditawarkan!

 

 

Apa Yang Menarik Minggu Ini?

Ada banyak tawaran menarik untuk 8-11 Mac ini. Ada banyak produk SKU di bawah jenama Guardian untuk bawa pulang. Selain itu ada juga produk jenama lain seperti Dr Morita, Lip Hop, Vaseline, Nivea, Lip Ice dan Jeju Mask. Jom ajak kawan-kawan dan keluarga ke Guardian hari ini!

 

BACA: HARGA RUNTUH DI GUARDIAN SETIAP MINGGU SEPANJANG TAHUN

(Visited 6 times, 1 visits today)