CLEODORA PERHIASAN MEWAH DEWA DEWI KAYANGAN IDAMAN SETIAP WANITA

CLEODORA, PERHIASAN MEWAH DEWA DEWI KAYANGAN BAKAL MELANCARKAN KOLEKSI TERBARUNYA ‘BLING-BLING AIDILFITRI’ BERSEMPENA HARI RAYA YANG AKAN DATANG.

Apa yng menarik, ia merupakan salah satu  daripada beberapa projek pengeluaran berskala besar dan pemasaran secara menyeluruh; melibatkan beberapa buah negara termasuk Indonesia, Brunei, Singapura, Vietnam, Myanmar, Australia dan Qatar.CLEODORA

CLEODORA BUKA PELUANG KEUSAHAWANAN

Menurut Pengarah Urusan Cleodora, Dato Sri Ratu, beliau telah meletakkan satu kezaman dan jiwa pada setiap reka bentuk produknya itu.

Bahkan Cleodora juga bukan sahaja satu produk, sebaliknya adalah karya seni dan lambang kemegahan buat si pemakai sehingga mampu membentuk satu identiti unik dan tersendiri.

Dato Sri Ratu yang juga pengasas produk ini sejak  tahun 2011, yakin ia akan menakluki pasaran barang kemas tempatan, berdaya saing dan menjadi satu trend hebat.

Cleodora

Dato Sri juga mahu melihat setiap seorang daripada penduduk tempatan mampu memilikinya, dan sebab itulah harga yang ditawarkan sangat berpatutan sekitar RM200 – RM1,200 setiap satu. Paling menarik, ia hanya boleh dibeli secara online sahaja.

Bagi yang ingin menceburi bidang keusahawanan bersama-sama Cleodora, anda akan diberikan bimbingan profesional dan latihan pengurusan perniagaan.

Cleodora

Di samping itu juga anda juga akan diberikan pebagai intensif lumayan termasuk pakej percutian percuma, wang tunai dan kenderaan-kenderaan mewah sebagai ganjarannya.

Kalau berminat untuk menceburi bidang perusahaan ini boleh jenguk-jenguk ke galeri pamerannya yang terletak di Suite 110 dan 111, Tingkat 26, Menara maxis Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC). Dibuka pada hari Isnin sehingga Jumaat, bermula jam 9.00 pagi sehingga 5.00 petang.Cleodora

5  FAKTA PENTING TENTANG CLEODORA YANG DIBUAT UNTUK MENYEMPURNAKAN PENAMPILAN WANITA HARI INI

Menggunakan emas kuning dan putih berkualiti 24k. Emas ini mudah dibentuk, teguh dan mampu memberikan pegangan kuat pada batu permata yang menghiasinya.

Warna emas yang berkekalan dan tahan lama. Tidak akan pudar walaupun kerap terdedah atau terkena pada air, habuk atau haba.CLEODORA

Biarpun rekaannya eksklusif dan tampak mewah, namun harganya berpatutan serta mampu milik. Menjadi trend dan mampu menyerlahkan penampilan si pemakai.

Mendapat sentuhan tangan pakar-pakar pembuat barang kemas daripada Itali dan India. Kebanyakannya telah mempunyai pengalaman selama berpuluh-puluh tahun dalam bidang perhiasan.

Kemunculan Cleodora terbukti telah membentuk ramai usahawan yang berjaya.

Cleodora

Wanita adalah sasaran utama pada penjualannya kerana wanita suka menjaga penampilannya agar kelihatan cantik, menarik, menawan dan anggun.

Oleh sebab itulah dengan menggenakan perhiasan Cleodora ini kita akan berasa lebih yakin sekalipun hanya berada di dalam rumah sahaja!

Ok, apa tunggu lagi segeralah memilikinya dengan menjenguk laman sesawang di Facebook mereka www.facebook.com/cleodoramy.

Happy Shopping!

#Cleodora

Anda suka artikel ini? Kongsi Artikel Ini Di Facebook

Anda mungkin inginkan mencari koleksi pakaian tradisional sempena Hari Raya Aidil Fitri.

LIKE & SHARE HARIAN WANITA (MAMANET)
(Visited 4 times, 1 visits today)