SYAMPU KERING COLAB ALTERNATIF BILA TAK SEMPAT CUCI RAMBUT!

Tak sempat nak cuci rambut? Sikit pun tak ada masalah lagi sebab Syampu Kering COLAB atau COLAB Dry Shampoo  yang kini sudahpun berada di pasaran Malaysia. Boleh didapati di seluruh cawangan Guardian dan pusat beli-belah Sogo. Jom kita tengok apa yang best sangat dengan OLAB Dry Shampoo ini.

 

Kalau anda nak tahu, COLAB Dry Shampoo ini telah memenangi beberapa anugerah di United Kingdom. Ia merupakan inovasi syampu kering ciptaan sekumpulan pakar kecantikan, termasuklah blogger antarabangsa, Ruth Crilly. Jadi, tak hairanlah COLAB Dry Shampoo ini cukup popular di luar negara.

COLAB Dry Shampoo

Rambut Tetap Sihat & Wangi

Ini merupakan alternatif yang paling menyenangkan bagi anda yang tak sempat hendak mencuci rambut. Caranya sangat mudah, anda hanya perlu semburkan di bahagian kulit kepala bagi menyerap minyak serta kotoran yang berlebihan di permukaan kulit kepala. Untuk mereka yang tidak suka rambut basah atau tidak ada masa hendak mengeringkan rambut inilah jawapannya.

 

Anda tidak perlu bimbang, semburan COLAB Dry Shampoo ini tidak akan meninggalkan kesan tompokan putih kerana setiap semburan mampu menyegarkan dan mengharumkan rambut anda.

 COLAB Dry Shampoo

10 Varian Harum Mewangi

Terdapat 10 varian iaitu Tropical, Candy, Extreme Volume, Original, Unicorn, Paradise, Fresh, Fruity, Active dan Good Vibes. Setiap satu mempunyai kombinasi haruman yang tersendiri dan didatangkan dalam botol dengan corak menarik.

COLAB Dry Shampoo

 

Setiap satu COLAB Dry Shampoo dijual dengan harga antara RM32.92 hingga RM37.64. Maklumat lanjut layari www.colab-hair.com

Pastinya sangat mudah dan sesuai untuk anda yang sibuk dengan kelas atau kerja seharian. Jangan lupa dapatkan COLAB Dry Shampoo di seluruh cawangan Guardian dan pusat beli-belah Sogo.

 

 

(Visited 5,440 times, 1 visits today)