hantar artikel

SELF PUBLISHER

Berminat untuk terbitkan buku bersama kami?

Hubungi/whatsapp:

Dea Marissa Resources

019 6222872

 

 

 

HANTAR ARTIKEL

Hantar artikel anda di www.123mamanet.com sekarang! Kami mengalu-alukan artikel anda. Artikel mestilah asli dan panjang sekitar 500 patah perkataan. Bagaimanapun jika artikel anda lebih pendek atau lebih panjang dari itu, masih tidak menjadi masalah kerana editor akan menilai dahulu kontennya dan mengembalikan artikel anda untuk diperbaiki.

Lima sebab mengapa anda perlu hantar artikel anda kepada kami:

  1. Berpesanlah walau pun sepotong ayat – Kongsikan pandangan dan pengetahuan anda yang mampu memberi manfaat kepada orang lain.
  2. Ramai bijak pandai yang duduk di depan komputer atau telefon pintar tapi tidak dapat mencari manfaat sebenar untuk diri sendiri. Jika anda boleh ‘cari makan’ melalui online kenapa tidak kongsikan kepada orang lain. Ajar mereka tentang ‘work smart’ dan bagaimana menjana pendapatan pasif dengan hanya sedikit kecelikan ilmu dan mampu menggunakan hujung jari!
  3. Tulisan anda yang sudah mencapai 50 entri dan kelak boleh dijadikan ebook dan jika mendapat permintaan ramai, buku anda akan kami terbitkan. Kami boleh merealisasikan impian anda dengan jadi penulis jutawan suatu hari nanti.
  4. Apabila nama anda keluar dalam majalah termasuk majalah online, maka ia merupakan satu kredit untuk anda. Jadikan ia sebagai potfolio yang bernilai untuk diri anda.
  5. Anda dibenarkan untuk memberikan link ke website atau facebook anda.

 

hantar artikel

Hantarkan karya anda ke mydeamarissa@gmail.com dan cc kepada lizazahira@gmail.com

 

(Visited 23 times, 1 visits today)