Terbongkar! – Tak Sampai
7 Hari Guna,

Lebih 7,569 Pesakit Kencing Manis
& Lemah Tenaga Batin

BERJAYA KEMBALI SIHAT BERTENAGA
Mudah Dan Selamat

Dengan hanya makan produk ini…

Saya yakin anda akan baca sampai habis

Anda Menghidap Kencing Manis & Lemah Tenaga Batin?

Kami faham, anda mungkin mengalami gejala-gejala seperti berikut:-

“Bacaan gula lebih 7.0 mmol/L hingga capai 20 lebih”

“Malam tidur tak lena, asyik nak ke tandas je”

“Kaki kebas, kalau luka pun tak rasa apa-apa, dan luka lambat sembuh”

“Mata makin rabun, badan cepat letih dan sering mengantuk”

“Dah cuba macam-macam petua, tapi masih tak berkesan”

“Ubatan hospital? Tak yah cakap la, memang dah berplastik telan. Sama jugak, malah makin teruk.”

AMARAN!

Jika anda terus membiarkan paras gula dalam badan anda lebih tinggi dari paras normal, bersedialah untuk terima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di bawah

 # Kegagalan fungsi buah pinggang

# Serangan jantung

# Tekanan darah tinggi

 # Angin ahmar atau stroke

# Mata kabur menyebabkan risiko buta

# Risiko potong anggota badan, kaki, tangan, dan sebagainya

 # Penyakit saraf

Anda Tak Keseorangan

1 Dari Pada 5 Orang Di Malaysia menghidap Kencing Manis

proright

Satu daripada lima orang dewasa di Malaysia menghidap penyakit kencing manis & Masalah tenaga batin. Angka yang amat membimbangkan itu meletakkan Malaysia di tangga ke-10 Di Dunia dengan jumlah penghidap kencing manis teramai mengikut pertubuhan kesihatan sedunia

Jangan Risau, Kini Anda Boleh Menarik Nafas Lega

Setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini bukan saya yang kata, tapi ia adalah sabda nabi kita!

proright

 

proright

Memperkenalkan, Produk ProRight

Dengan hanya Sapu & Kemam, anda mampu mendapatkan kesihatan yang berkualiti dan mempunyai tahap kecergasan dan kepuasan yang OPTIMUM untuk menjalankan aktiviti seharian anda!

Kawal Kadar Gula Dalam Darah & Pulihkan Tenaga Batin Anda

Kesan hebat yang akan anda perolehi selepas mengamalkan suplemen kesihatan terbaik ProRight. Diformulasikan khas untuk anda dengan ramuan-ramuan terbaik seperti Maca, Tribulus Terrestris dan Oligosakarida. Produk ProRight ini pasti akan membuatkan anda teruja dengan kesannya!!

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

 

Betul Ke ProRight Dapat Kembalikan Tenaga Batin & Turunkan Kadar Gula Kencing Manis

Punca utama kencing manis ialah kegagalan pankreas menghasilkan hormon yg secukupnya untuk kegunaan badan dan kehadiran uric acid yang tinggi hingga merosakkan tisu/organ dalam badan. Salah satunya penyebab rabun.

Jadi di sini bermulanya kandungan gula berlebihan apabila pankreas tidak dapat mengawal kemasukan gula di dalam badan.

MACA (lepedium Meyenii), TAribulus terrestris, OLIGOSAKARIDA dan SERAT EPAL di antara bahan semulajadi yang sangat baik utk kawal gula dalam darah dan kembalikan tenaga batin.

Gabungan 4 bahan ini sangat SEMPURNA untuk menjadikan badan dapat mengawal gula seterusnya menghindar penyakit seperti sengal-sengal, kerap kencing malam atau masalah kesihatan lain dihapuskan.

TERDAPAT 4 HERBA:-

– MACA (lepedium Meyenii)
– TAribulus terrestris
– OLIGOSAKARIDA
– SERAT EPAL

*** AWAS ***
Jauhkan dari kanak-kanak kerana dengan pengambilan minuman ini alat kelamin akan menjadi segar, kembang yang luar biasa dan keras seperti yang tak disangka-sangka.

proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

Khasiat-Khasiat yang terkandung dalam ProRight


proright

MACA (Lepedium Meyenii)

Maca (Lepidium Meyeni) dari Peru, Amerika Selatan adalah herba yang paling HEBAT yang pernah ditemui. Ia dipanggil juara segala tumbuhan disebabkan tahan lasak tumbuh di pergunungan setinggi 13 000 kaki di Banjaran Andes, tahan kering dan angin serta frost.

Maca juga digelar ‘superfood’. Maca ialah makanan yang berkhasiat tinggi yang mengandungi lebih daripada 55 (lima puluh lima) phyto-chemical semulajadi yang amat berguna untuk kesihatan

proright

Tribulus Terrestris

Suplemen herba diuretik, antiseptik, anti-inflamasi dan sebagai tonik meningkatkan mood. Manfaat dari tribulus adalah penggunaan dalam mengubati masalah seksual, peningkatan konsentrasi serum hormon.

proright

Oligosakarida

Pemanis nutrisi semulajadi halus dari pati “Gold Jagung” dihasilkan di Dataran Aluvial dari Delta Sungai Kuning melalui hidrolisis enzimatik. Menyokong pertumbuhan bakteria probiotik dalam usus lebih dari bakteria yang berbahaya.

proright

Serat Epal

Sumber serat yang mudah dilarut. Ia membatu mencegah pembinaan kolestrol dalam dinding salur darah sekali gus mengurangkan risiko masalah jantung.

Jom Lihat Bukti Testimoni ProRight

 

Pesakit 3 Serangkai

Proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza.

 

Diabetes & Lemah Tenaga Batin

Proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

Luka Semakin Sembuh

proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

Kaki Tak Jadi Potong

proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

Pulihkan Tenaga Batin Sepenuhnya

proright

Disclaimer / Penafian: Result is not typical, individual results may vary / Kesan keatas individu mungkin berbeza

Kesan Hebat ProRight

proright

proright

  1. Membantu & Merawat:-Membantu/merawat badan anda dari masalah MATI PUCUK, TENAGA BATIN, MASALAH DIABETES dalam badan.

  2. Penyembuhan Luka:- Mempercepatkan kadar peyembuhan luka dan mengelakkan dari perlu dipotong.

  3. Berkesan Mencegah:- Berkesan mencegah kekurangan hormon dan mengurangkan lebihan gula dalam darah.

  4. Melancarkan Sistem:- Melancarkan sistem peredaran darah.

  5. Kesuburan Alat Kelamin:- Meningkatkan peratusan kesuburan.

  6. Menguatkan Tulang:- Menguatkan tulan dan mencegah Osteoporasis.

 

So macam mana, still was-was nak cuba?
Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI!

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain, anda Memang Teringin Sangat Nak Cuba ProRight.

Memang saya nak bantu kembalikan tenaga gagah anda dengan produk ProRight ni.

Whatsapp Saya Sekarang!
Saya Tunggu di Whatsapp ok?

011-11632752

Tekan Sini Untuk Tempah Melalui Whatsapp

Update: Pada 04/03/2019, Setakat hari ini, Stock kami

CUMA TINGGAL

89 UNIT

SAHAJA LAGI

Dapatkan sekarang sebelum orang lain ambil.

SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini 05/03/2019 dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ia ditutup.
Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..

(Visited 1,012 times, 1 visits today)