ENAK MENJAMU SELERA SEMPENA TAHUN BARU CINA DI SUNWAY PUTRA HOTEL KUALA LUMPUR

Bulan Februari bakal menjelang tiba. Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur turut tidak ketinggalan untuk mengadakan promosi makanan menarik dan cukup enak bagi meraikan sambutan Tahun Baru Cina 2019.

 

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati pelbagai sajian enak seperti Dim Sum,Pizza Itik Panggang Peking, BBQ Makanan Laut, Salad Mini Octopus, Kerabu Asam Limau,Steam Fish dengan Sos Soya Superior, Fried Prawn with Special Suace, Grilled Lamb with Mint Pommery Mustards, Sushi Rolls,Asian Seafood Buttered Spaghetti dan banyak lagi.

This slideshow requires JavaScript.

Di samping itu, ada banyak juga menu untuk pencuci mulut. Kesemuanya dihidangkan dengan  tema sambutan Tahun Baru Cina. Ada puding, kek, kue raya cina, buah-buahan segar dan banyak lagi. Memang rambang mata dibuatnya, sampaikan tak tahu nak menikmati yang mana dulu. Semuanya sedap!

 

Andaikata anda masih mencari-cari lagi lokasi untuk menikmati makan malam di Tahun Baru Cina dengan pelbagai sajian enak, anda wajib  datang ke Sunway Putra Hotel, Kuala Lumpur dan nimati sendiri keeanakannya.

This slideshow requires JavaScript.

Jom Makan Di Sunway Putra Hotel Kuala Lumpur 

Chinese New Year Eve Buffet Dinner

Tarikh: 4 & 5 Februari, 2019

Tempat: Coffee House (Level 9)

Masa: 6 petang hingga 10.30 malam

Harga yang ditawarkan: RM118 nett(dewasa) dan RM 68 nett untuk kanak-kanak berumur ( 7 hingga 12 tahun).Kanak-kanak berumur bawah 7 tahun (percuma).

 

Cepat! Buat Tempahan Dulu!

Hubungi: 03-40409888  atau layari https://putra.sunwayhotels.com/special-offers/kuala-lumpur-dining-packages

 

 

 

(Visited 7,877 times, 1 visits today)