GUARDIAN MALAYSIA RAIKAN 4 WANITA SEBAGAI THE FACE OF HEALTHY BEAUTY

Tanggal 27 Julai, adalah detik penentu dan segalanya, setelah penantian “The Face Of Healthy Beauty’ yang dibawakan oleh Guardian Malaysia berakhir. Seramai 4 wanita yang telah berjaya merangkul Guardian – “The Face of Healthy Beauty” iaitu Karyll Chee Kar Yee, 23, Yasmin Khalid, 23, Nurul Ezzaty Hasbullah, 23 dan Nur Aimi Abdul Ghani, 31.

Keempat-empat wanita ini telah dinobatkan selepas pencarian selama dua bulan di seluruh negara yang menyaksikan lebih 1,100 penyertaan termasuk berjaya melepasi 400 calon terpilih, 100 peserta separuh akhir dari 4 wilayah berbeza di Malaysia.

Kontrak Sebagai Duta Jenama Guardian

The Face Of Healthy Beauty
Hidup mereka kini sudah berubah! Dari kiri – Nur Aimi Abdul Ghani, Nurul Ezzaty Hasbullah, Karyll Chee dan Yasmin Khalid selepas dinobatkan sebagai G’uardian’s Face of Healthy Beauty’

Setiap pemenang akan menandatangani kontrak satu tahun sebagai Duta Jenama Guardian beserta wang tunai bernilai RM10,000 dan baucar Guardian bernilai RM10,000, serta RM5,000 setiap seorang untuk disumbangkan kepada organisasi amal pilihan mereka. Mereka bakal menghiasi muka depan Katalog Jenama Guardian dan beberapa kolateral lain dan akan menerima produk-produk sumbangan penaja.

Selain empat pemenang utama, terdapat lapan pemenang kategori dan mereka adalah:

1.         Paling Sihat (diilhamkan oleh Blackmores) – Cruzellyn Alex

2.         Paling Elegan (diilhamkan oleh Bio-essence) – Palvinder Kaur A/P Savinder Singh

3.         Paling Kelihatan Muda (diilhamkan oleh Garnier) – Nur Aimi Binti Abdul Ghani

4.         Paling Ekspresif (diilhamkan oleh L’oreal) – Karyll Chee Kar Yee

5.         Paling Bersemangat (diilhamkan oleh Maybelline) – Nurul Ezzaty Binti Hasbullah

6.         Paling Berkeyakinan (diilhamkan oleh Nivea) – Alwizah Al Yafii Binti Ahmad Kamal

7.         Paling Ceria (diilhamkan oleh Safi) – Vanessa Yoong Foong Woon

8.         Paling Menawan (diilhamkan oleh TRESemmé) – Nor Marissa Alia Binti Ahmad Lokman

Setiap pemenang kategori membawa pulang hamper produk bernilai RM500.

Selebriti Saharul Ridzwan dan Mawar Rashid antara 5 orang panel jurinya.

(Kanan) Nurul Ezzaty menjelaskan tentang ‘terrarium’ sihat boleh dimakan yang dibuatnya kepada para hakim.

Dikenali sebagai yang pertama seumpamanya di Malaysia, pencarian ‘The Face of Healthy Beauty’ ini terbuka kepada semua wanita Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas.

(Dari kiri) Karyl Chee, Yasmin Khalid, DY Cho, Nurul Ezzaty Hasbullah dan Nur Aimi Abdul Ghani bergambar di Peringkat Akhir ‘The Face of Healthy Beauty’

Berucap di pertandingan akhir tersebut, DY Cho, Pengarah Pemasaran, Asia Tenggara, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd berkata, “Pencarian Duta Jenama Guardian baru ini merupakan pengalaman yang sangat bermakna buat kami kerana kami menemui begitu ramai wanita yang memberi inspirasi dan menepati kriteria pencarian iaitu Healthy Beauty.”

“Keempat-empat orang pemenang ‘Face of Healthy Beauty’ ini merupakan bukti falsafah jenama Guardian iaitu kesihatan yang baik adalah asas kepada kecantikan sebenar dan mereka akan membantu kami menyebarkan mesej ini kepada para pelanggan kami. Mereka adalah wanita yang menjalani kehidupan sepenuhnya dengan cara yang sihat dan memiliki stail tersendiri serta personaliti yang menarik. Mereka juga mempunyai sikap yang positif, mengutamakan kesihatan dan turut mementingkan penampilan diri,” tambah Cho.

Salah seorang peserta akhir The Face of Healthy Beauty, Kaye Lin, menunjukkankan ‘ terarrium’ yang boleh dimakan.

Bagi pelanggan Guardian yang telah mengundi finalis kegemaran mereka untuk menang dalam Pusingan Akhir, teruskan mengikuti laman Facebook Guardian untuk mengetahui siapakah pengundi bertuah yang dipilih oleh para pemenang untuk memenangi baucar Guardian bernilai RM500.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pencarian dan finalis pertandingan akhir  ‘Face of Healthy Beauty’ serta terma dan syarat penuh penyertaan boleh didapati di https://theface.guardian.com.my.

Ikuti artikel berkaitan sebelum ini:

https://123mamanet.com/pencarian-face-of-healthy-beauty/

(Visited 3,782 times, 1 visits today)

Back to top