ENAKNYA LIMPAHAN SOS TELUR MASIN Marrybrown

Telur Masin Dairpada Marrybrown

Wow! Ada tak yang dah cuba rasa sos telur masin ‘Egg-stra’ padu, menu terbaru daripada Marrybrown? Padu rasanya, kan?

Bagi anda yang masih belum berkesempatan menikmatinya, kena cuba. Gabungannya bertepatan. Telur Masin iaitu Hotouch Burger dan MB Crispy Chicken yang rangup dengan limpahan dengan sos Telur Masin yang padu. Jangan ragu ok. Anda kena try, sekali rasa pasti nak lagi!

Ternyata, Marrybrown telah berjaya mengilhamkan cita rasa tempatan. Di mana ia dengan gabungan resipi kegemaran rakyat Malaysia yang kini semakin menyukai hidangan yang menggunakan Telur Masin sebenar.

Sentuhan Eegg-stra, Sos Telur Masin Cukup Padu!

Menurut Dato’ Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown, hidangan Telur Masin kini menjadi satu trend di Malaysia. “Ia telah mendapat sambutan yang luar biasa. Jadi kami yakin  bahawa sos ini akan menjadi kegemaran kerana ia diperkayakan dengan sentuhan egg-stra. Penggunaan telur masin sebenar mampu menambahkan rasa lemak berkrim serta mengekalkan perisa umami pada sos ini tersebut.”

“Kami menjemput dan berharap rakyat Malaysia akan teruja untuk menikmati sajian bersama Telur Masin Marrybrown. Biar mereka merasai sendiri pengalaman rasa ini yang padu yang penuh kelazatan. Pasti menggugat selera rakyat tempatan!” tambah Dato’ Joshua.

Ada Dua Pilihan

Untuk promosi Telur Masin, anda ada  dua pilihan yang enak. Salted Egg Burger yang dihidangkan dengan kentang jejari atau Salted Egg Ayam yang dihidangkan dengan kentang lenyek dan salad. 

Kedua-dua pilihan ini diperkayakan dengan telur masin Marrybrown. gabungan rempah ratus yang istimewa ini bersama daun kari yang beraroma, sesuai dengan cita rasa tempatan.

Boleh didapati pada harga dari RM15.00. Kedua-dua hidangan kombo ini dihidangkan dengan minuman Heaven and Earth Ice Lemon Tea yang cukup menyegarkan.

Wajib Cuba!

Jangan lupa tau rasa sajian enak bersama sos telur masin daripada Marrybrown nie. Kalau sedap, war-warkan pada kaum keluarga dan juga sahabat handai. Biar mereka pun turut sama menikmati keenakan tersebut.

(Visited 4,145 times, 1 visits today)

Back to top