HADIAHKAN IBU ATAU WANITA PALING ISTIMEWA DALAM HIDUP ANDA DENGAN HARUMAN ENCHANTEUR!

Kami ingin menyempurnakan impian anda untuk memberikan hadiah berharga berupa haruman istimewa buat ibu, isteri atau wanita paling istimewa dalam hidup anda. Caranya amat mudah!

JOM SERTAI PERADUAN HARI IBU 123MAMANET & ENCHANTEUR PARIS

Menangi Set Hadiah Mini ENCHANTEUR PARIS untuk dihadiahkan kepada insan tercinta. Wangian yang penuh dengan keindahan ini!  Set ini terdiri daripada Set Hadiah Mini Enchanteur (Mon Amie And Charming) dan  Set Hadiah Mini Enchanteur (Belle Amour & Romantic).

haruman

Kedua-dua wangian menyenangkan ini bertujuan untuk menyemarakkan cinta dan kasih sayang bagi menjadikan setiap detik bersama berharga. Lebih istimewa, salah satu daripada set ini akan menjadi milik anda, jika berjaya menjadi PEMENANG BERTUAH kami.

haruman

Dua Set Haruman Istimewa daripada Enchanteur Paris Untuk Dimenangi!

Set Hadiah Mini Enchanteur (Mon Amie &Charming)

Set hadiah haruman ini terdiri daripada wangian Mon Amie dan Charming bersaiz 15ml setiap satu, yang berkonsepkan siang dan malam. Set ini melengkapi gaya hidup si pemakai yang gemar menggunakan aroma berbeza untuk waktu yang berbeza.

Pada siang hari, dia mempunyai persona Mon Amie – individu yang periang, dan mudah didekati manakala pada waktu malam, dia akan bersiap untuk keluar dengan haruman sofistikated yang menonjolkan keanggunan diri serta membuat si dia terpikat. Ia didatangkan dalam kotak berwarna kuning.

haruman

Set Hadiah Mini Enchanteur (Belle Amour & Romantic)

Diilhamkan dari personaliti romantis si gadis, ENCHANTEUR memperkenalkan set hadiah di dalam kotak merah jambu – di dalamnya mengandungi wangian Belle Amour dan Romantic bersaiz 15ml setiap satu. Belle Amour bermakna Beautiful Love (Keindahan Cinta).

haruman

BAGAIMANA CARA UNTUK MEMENANGI SET HADIAH MINI ENCHANTEUR INI?

  1. LIKE PAGE mamanet dan tulis ‘SELAMAT HARI IBU’ di ruangan komen. Kemudian SHARE & TAG contest ini dengan rakan-rakan anda.
  2. Nantikan PM daripada kami untuk mendapatkan butiran lanjut anda sebagai pemenang.
  3. 20 Pemenang Bertuah akan dipilih berdasarkan penyertaan terpantas dan paling ramai TAG.

CEPAT! Peraduan BERMULA pada 12 Mei dan TAMAT pada 22 Mei 2018!

#wanitaistemewa

(Visited 15,343 times, 1 visits today)

Back to top