JOM SOKONG KEMPEN BELI BARANGAN MALAYSIA (KBBM) DI PG Mall SEMPENA JUALAN 11.11

Berada di norma baru ini, ternyata ramai yang memilih untuk membeli belah atas talian sahaja. Salah satunya di website https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=686 yang semakin hari semakin mendapat tempat di hati ramai kaki shopping online.

PG Mall adalah platfrom e-commerce no. 1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak 2017 dan disenaraikan sebagai laman web e-commerce tempatan yang ke 3-teratas yang sering dikunjungi kaki shopping berdasarkan laporan iPriceinsight (https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ – )

Kaki Shopping Online

Tambahan pula dalam keadaan Covid-19  sekarang nie, ramai yang berasa tak selamat untuk keluar membeli belah.

Lebih baik, guna smartphone… bukak website PGMall pilih-pilih, mana yang berkenan… bayar dan tunggu sahaja barang yang dipesan sampai di depan pintu rumah! 

Urusan pembayaran kat PGMall nie pun simple, boleh guna e-wallet ataupun pembayaran perbankkan online.  Memang mudah dan senang sangat-sangat.

Jualan 11.11

Tentu ramai yang tak sabar nak tunggu jualan hebat pada 11.11 nie, kan.Eksklusif hanya pada 11.11 sahaja tau. Rugi kalau terlepas, sebab memang jimat.

Jadi, pastikan tidak terlepas peluang untuk mendapatkan diskaun hebat sebanyak 11% bagi perbelanjaan minimum, RM 11.00. Jangan lupa gunakan kad diskaun: 1111 dan penghantaran percuma terhad pada pembelian RM 4.00 

Kempen Sokong Beli Barangan Buatan Malaysia (KBBM)

Ayuh, kita sama-sama beralih arah dan memberikan sokongan padu terhadap Kempen Sokong Beli Barangan Malaysia (KBBM) di PGMall. Kempen ini memberikan kita sebagai pengguna untuk berbelanja dengan tawaran harga yang berpatutan. 

Secara tak langsung, sedikit sebanyak kita dapat membantu kerajaan dalam menguguhkan semula ekonomi domestik dan pembangunan industri tempatan.

Promosi Kempen Beli Barangan Malaysia  di PGMall berlangsung dari Julai sehingga Disember 2020.Macam-macam produk atau barangan keperluan yang boleh dibeli, antaranya kelengkapan rumah, pakaian, makanan, barangan bayi dan kanak-kanak, barangan elektrik, produk kesihatan dan kecantikan, barangan sukan dan banyak lagi.

Rambang mata dibuatnya, lebih-lebih lagi bila ada diskaun harga bila kita buat pembelian secara online. 
Sempena promosi Kempen Beli Barangan Buatan Malaysia ini, PGMall menawarkan pemotongan RM20 pada setiap pembelian minima RM50 (KBBM20), dan juga RM30 bagi setiap pembelian minima RM100 (KBBM30).

Sebagai rakyat Malaysia, kita kenalah sokong dan beli hasil produk tempatan #BarangBaikBarangkita

https://pgmall.my/proudly-local-campaign

Berikut antara Online Store PGMall yang terlibat dalam KBBM:

  • Gold Choice 

•      Gold Choice https://pgmall.my/Gold-Choice-%7C-Coffee-%7C-Cereal-%7C-Oat-%7C-Tea-%7C-Nutritional-Formulation
  • Mizu
•Mizu     |  https://pgmall.my/Mizu-Official-Store

  • Hoe Hup Processing Sdn Bhd

 
•      Hoe Hup Processing Sdn Bhd | https://pgmall.my/Hoe-Hup-Processing-Sdn-Bhd
  • Hexa
•Hexa | https://pgmall.my/Hexa-Food
  • Hasani Book
•Hasani Book | https://pgmall.my/HASANI-BOOKS

PG Mall Payweek Bonanza

Bermula25 Oktober sehingga 5 November 2020, PGMall menawarkan “Special Dealer Recruitment Drive”, iaitu ‘purchase card RM200)

Sekiranya anda berminat untuk menjadi “Dealer”, bayaran penuh sebanyak RM3,000.00 mengunakan Code: KBBMND – Extra 1.5% off

Manakala untuk menjadi “PRIOTRITY DEALER”  , bayaran penuh sebanyak RM5,000.00 menggunakan Code: KBBMPD – Extra 2% off

Tai fook

Bermula 25 Oktober sehingga 5 November, TaiFook eShop menawarkan emas serendah RM235 per gram menggunakan Coupon Code: KBBM30 RM30 OFF, minimum pembelian sebanyak RM100 dan penghantaran percuma.

Gold Plated Swarovski

Jika anda peminat Swarovski, jangan lepaskan peluang untuk memiliki “24k Gold Plated Swarovski Dinar Casing Pendant” kerana tawaran ini terhad untuk 500 pembeli pertama hanya RM648.

https://pgmall.my/index.php?route=product/product&product_id=710700

Banyak sungguh promosi menarik  yang ditawarkan di PGMall. Jangan lepaskannya, dan selamat membeli-belah di PGMall 

Untuk mengetahui lebih lanjut:-

PG Mall Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=686

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #1111sales #bonanzapayweek #taifook#Stayathome

(Visited 4,421 times, 1 visits today)

Back to top