NANKID OPTIPRO BAHARU KINI EKSKLUSIF DI LAZADA

Nankid Optipro

Baru-baru ini Nestlé telah mengadakan pelancaran NANKID OPTIPRO yang baru dan terlebih dahulu dijual secara eksklusif di Lazada melalui kempen “Discover Amazing Possibles”.Ia bertujuan menggalakkan ibu bapa untuk  menyedari serta membantu anak-anak mereka meneroka dunia di sepanjang perjalanan mereka untuk menjadi yang terbaik!

NANKID OPTIPRO telah dirumus secara saintifik dengan Probiotik Seratus Juta, serta bahan revolusioner baru – 2′-FL Oligosaccharide, sejenis karbohidrat yang diperolehi daripada laktosa untuk membantu meningkatkan usus kanak-kanak fungsi. 

Kajian saintifik menunjukkan bahawa 2′-FL Oligosaccharide membantu menguatkan dinding usus, meningkatkan bakteria baik di usus dan menghilangkan bakteria yang buruk.

NANKID OPTIPRO yang baru adalah hasil daripada 30 tahun penyelidikan, yang bertujuan untuk menggalakkan keseimbangan antara bakteria yang baik dan buruk di usus serta sistem pertahanan badan yang ideal untuk kesihatan seumur hidup. 

Sistem Pertahan Tubuh

“Sistem pertahanan tubuh adalah salah satu sistem yang paling penting dalam tubuh manusia, terutama bagi kanak-kanak yang sedang membesar.

Di Nestlé, kami percaya bahawa kanak-kanak harus diberi peluang untuk mengetahui versi terbaik mereka sendiri, melalui sokongan keluarga dan rezeki yang penuh kasih sayang mereka terhadap NANKID OPTIPRO,” jelas Jasmin Estacio, Pengurus Perniagaan, Nestlé Nutrition Malaysia.

“Dengan menyokong dan memupuk sistem pertahanan badan, kanak-kanak kini berada dalam kedudukan untuk memiliki potensi penuh: “Discover Amazing Possible. Kempen ini  berkaitan dengan ibu bapa yang membantu kanak-kanak meneroka dunia impian mereka di sepanjang perjalanannya untuk menjadi yang terbaik, “tambah Estacio lagi. 

Di Jual Secara Eksklusif di Lazada

Nankid Optipro

NANKID OPTIPRObaru kini sudahpun dijual secara eksklusif di Lazada. Ia juga akan menjadi sebahagian daripada Jaminan Formula Susu platform eCommerce yang menawarkan Jaminan Jaminan 3 kali bahawa produk adalah asli dan mempunyai sekurang-kurangnya tujuh bulan untuk tarikh tamat tempoh penghantaran.

Sempena kedatangan Tahun Baru Cina akan datang, bermula pada 13 hingga 15 Januari, 2020  ada baucar diskaun 18% untuk NANKID OPTIPRO (sementara stok masih ada)

“Hari ini, rakyat Malaysia hidup dalam era kelajuan dan kemudahan di mana penggunaan teknologi meresap di semua peringkat umur. Tak kira tua, mahupun muda, kebanyakannya bergantung kepada eCommerce untuk keperluan harian mereka.

Bahkan ibu bapa juga beralih kepada eCommerce sebagai destinasi gaya hidup sehenti mereka dan penyelesaian untuk gaya hidup mereka yang sibuk”

Di Lazada, kami komited untuk memastikan pelanggan kami menikmati kemewahan membeli-belah dalam talian tanpa perlu berkompromi dengan kesejahteraan mereka.

Dengan Jaminan Formula Susu Lazada, ibu bapa kini boleh membeli produk formula susu asli, termasuk Nestlé baru NANKID OPTIPRO®, di mana sahaja dan bila-bila masa, dengan penuh kepercayaan terhadap keaslian dan kualiti produk, “kata Leo Chow, Ketua Pegawai Eksekutif, Lazada Malaysia. 

Dua Varian NANKID OPTIPRO

NANKID OPTIPRO terdapat dalam dua varian – Peringkat 3 untuk kanak-kanak berumur satu hingga tiga dan Tahap 4 untuk kanak-kanak empat tahun ke atas.

Selain daripada bahan tambahan 2′-FL Oligosaccharide, NANKID OPTIPRO juga mengandungi Protein Dioptimalkan, 100 juta unit Probiotik, DHA & ARA, dan tiada sukrosa tambahan untuk membantu menyokong pertumbuhan dan perkembangan keseluruhan kanak-kanak.

NANKID OPTIPRO yang baru ini boleh dibeli eksklusif melalui Lazada, dan akan berada di pasaran peruncit di seluruh Malaysia tidak lama lagi. Dapatkan satu pek Nestlé’s NANKID OPTIPRO melalui Lazada hari ini dan nikmati perjalanan anak-anak anda untuk “Discovering Amazing Possible!”

(Visited 2,873 times, 1 visits today)

Back to top