IBU BAPA PILIH YOGURT LACTEL KIDS BAHARU YANG LEBIH SIHAT, LEBIH BERKRIM DAN LEBIH LAZAT

Lactel Kids ialah snek yogurt untuk kanak-kanak yang lazat, sihat, dan penuh khasiat. Ibu bapa yang mahu menyediakan snek sihat dan menyeronokkan, dan akan digemari oleh anak-anak mereka kini boleh memilih yogurt Lactel Kids, produk terbaharu daripada rangkaian yogurt Lactel.

Ibu bapa yang mahu menyediakan snek sihat, menyeronokkan, dan pasti akan digemari oleh anak-anak mereka, kini boleh memilih yogurt Lactel Kids, produk terbaharu daripada rangkaian yogurt Lactel.

Boleh didapati dalam pek 100 gram yang menarik dengan gambar-gambar haiwan comel berwarna terang seperti gajah, orang utan dan harimau. Yogurt Lactel Kids boleh didapati dalam perisa kegemaran kanak-kanak, iaitu strawberi, vanila dan pisang.

Tiga pilihan perisa ini dibuat dengan puri buah-buahan sebenar tanpa sebarang pemanis tiruan tambahan yang pasti menambat selera si cilik, dan teksturnya yang berkrim dengan jelas menunjukkan khasiat susu yang digunakan untuk membuat yogurt.

Selain kelazatan rasanya, Lactel Kids merupakan snek yogurt yang benar-benar sihat dan berkhasiat kerana ia diperkaya dengan kalsium, diperkuat dengan vitamin D dan kultur hidup yang penting untuk kesihatan usus.

Pek yogurt Lactel Kids yang menarik dengan gambar comel  gajah, orang utan, dan harimau dalam warna-warna terang digabungkan dengan snek yogurt yang lazat dan sihat menjadikan yogurt Lactel Kids cara memupuk kesedaran memulihara hidupan liar Malaysia sambil menikmati snek yang berkrim, serta lazat, dan sihat!

Segera dapatkan perisa yogurt kegemaran anda di pasar raya berhampiran hari ini! Yogurt Lactel Kids boleh didapati di semua pasar raya utama termasuk (tetapi tidak terhad kepada) AEON, Giant Hypermarket, BIG, Jaya Grocer, MYDIN, Billion, The Store, MyNews, EconSave, LuLu Hypermarket, Servay, Pantai Selamat, foodpanda dan banyak lagi!

(Visited 4,874 times, 1 visits today)

Back to top