AYUH, JAMU SELERA DI PIZZA HUT DENGAN “LOOOOOOOOONG PARTY BOX”BERSERTA TAWARAN HEBAT

Pizza Hut ingin menarik para peminatnya untuk menjamu selera di restoran dan menikmati piza Looooooooong Party Box. 

Sepanjang bulan kemerdekaan yang ke-65, pelanggan kini boleh menikmati piza sepanjang satu meter yang didatangkan dengan tiga sos pencicah berserta minuman ringan tanpa had (free flow) untuk10 orang dengan hanya menambah RM10.

“The Long Party Box” telah diilhamkan oleh keinginan semua orang untuk berkumpul dan makan bersama-sama, sambil mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan di waktu pascapandemik ini. 

Sebagai sebuah jenama yang terkenal dengan menyatukan orang ramai, Pizza Hut ingin mencipta sesuatu yang istimewa untuk diraikan bersama-sama,” kata Emily Chong,Ketua Pegawai Pemasaran, Pizza Hut Malaysia.

“Memandangkan restoran kami telah pun beroperasi sepenuhnya, kami teruja untuk menggembirakan pelanggan dengan hidangan berkualiti dan pemberian nilai yang hebat,itulah sebabnya kami telah mencipta tawaran minuman ringan tanpa had dengan setiap pembelian “The Long Party Box”. 

“Kami berharap dengan tawaran ini, kami dapat memberikan pelanggan sesuatu yang menarik untuk diraikan di musim cuti dan disepanjang bulan kemerdekaan ini,” jelas beliau lagi.

Piza sepanjang satu meter yang berharga RM99 untuk hidangan ala carte ini akan menjadi menu tetap di Pizza Hut, sama ada makan di restoran ataupun untuk dibawa pulang.Manakala tambahan RM10 bagi minuman ringan tanpa had (untuk 10 orang) tersebut hanya sah dari 30 Ogos hingga 11September 2022 sahaja.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Back to top