ECOLITE BOOSTICK SUPLEMEN TAMBAHAN PENUH KHASIAT UNTUK LEBIH SIHAT DAN CANTIK

Masih mencari-cari suplemen tambahan yang bagus untuk kesihatan tubuh serta kecantikan kulit serta wajah? Anda boleh cuba Ecolite Boostick nie!

Kebaikan yang dihasilkan daripada kurma merah, kurma Arab, buah koji, kekwa dan sarang burung serta buah pear mempunyai khasiat tersendiri untuk kesihatan tubuh badan. Sesuai diambil oleh semua golongan, terutama yang penat bekerja/belajar.

Di datangkan dengan tiga jenis Ecolite Boostcik iaitu:  

  • Ecolite Boostick Concentrated Red Dates and Date Palm (kurma merah dan kurma Arab)
  • Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and White Chrysanthemum (buah Goji dan kekwa segar)
  • Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear (campuran sarang burung dan buah pir).

3 Varian Dengan Manfaat Berbeza

Ketiga-tiganya mempunyai khasiat atau kebaikan yang tersendiri.Sekotak mengandungi 10 sechet (12gram) setiap satu. Setiap satu varian mengandungi ramuan atau kandungan serta manfaat yang berbeza. 

Ecolite Boostick Concentrated Red Dates and Date Palm (kurma merah dan kurma Arab)

Kurma merah dipercayai mampu meningkatkan pengeluaran sel darah putih yang bermanfaat untuk meningkatkan daya ketahanan badan.

Kurma Arab pula mengandungi kadar zat besi yang tinggi yang mana akan membantu proses pembetukan sel darah merah, meningkatkan stamina sekaligus mengurangkan rasa penat dan badan lesu. 

Kandungan zat besi ini akan  membantu anda yang mengalami masalah kurang darah (anemia). Anemia ditandai dengan gejala cepat penat dan muka pucat.

Gabungan kurma merah dan kurma Arab amat bagus untuk kesihatan wanita. Kurma mengandungi banyak mineral yang dapat membantu kesihatan tulang. Sumber antioksida juga bagus untuk mengatasi perut kembung dan masalah penghadaman seperti sembelit.

Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and White Chrysanthemum (buah goji berry dan kekwa segar).

Goji berry mempunyai antioksida yang tinggi dan merupakan sumber vitamin vitamin A dan C,serat, zat besi, zink, kalsium,mangan, mangnesium dan selenium.

Di samping itu, ia juga kaya dengan beta karoten yang sangat penting untuk kesihatan mata, kulit, tulang dan sel-sel dalam badan.

Kebaikan bunga kekwa dipercayai sangat membantu menjaga daya ketahanan badan secara optimum. Kandungan beta karoten dan vitamin A juga menjadikannya baik untuk kesihatan mata.

  • Jadi, anda yang punya masalah penglihatan, mata letih dan sebagainya cubalah amalkan pengambilan Ecolite Boostick Concentrated Wolfberry and White Chrysanthemum secara teratur.

Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear (campuran sarang burung dan buah pear).

Gabungan khasiat yang cukup bagus untuk kesihatan dalaman dan luar tubuh.Keduanya berupaya melancarkan metabolism tubuh, menjaga kesihatan kulit, mempercepatkan proses regnerasi sel, menjaga sistem penghadaman. Buah pear kaya dengan fiber dan air.

Dalam erti kata lain, Ecolite Boostick Concentrated Bird’s Nest and Pear, ‘booster’ adalah dalam sistem tubuh badan.

Cara Pengambilan:

  • Sehari 1-3 sachets
  • Berbentuk pati pekat, koyak dan boleh terus dinikmati.
  • Boleh juga dibancuh dengan air suam atau simpan dalam petik sejuk, kemudian nikmatinya.

Harga:

Sekotak (10 sachets), RM38. 

Boleh didapati di Guardian.

Kalau  nak tahu lebih lanjut, anda boleh layari https://www.ecolite.com.my

(Visited 3,212 times, 1 visits today)

Back to top