ONLINE SHOPPING DI PGMALL MEMANG BERBALOI!

PGMall

Anda suka online shopping? Pernah membeli belah di gedung online PG Mall – PG Mall www.pgmall.my ?

Bagi yang belum pernah, jom kita sama-sama bershopping di sini. Mungkin ada di antara kita, yang masih belum kenal rapat atau jatuh cinta untuk bershopping di PGMall. Jangan ragu- ragu sebab PGMall telah ditubuhkan sejak tahun 2017 dan merupakan satu-satunya platform e-dagang yang diuruskan oleh anak tempatan. 

Lagi satu, yang diboleh dibanggakan juga PGMall telah disenaraikan sebagai laman web yang mendapat tempat ketiga di iPrice Insight Report melalui laman web https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Macam-macam barangan yang boleh kita beli. Serba lengkap dan banyak sangat tawaran menarik atau promosi hebat yang ditawarkan. Di samping itu, PGMall turut menerima semua transaksi e-wallets dan kaedah payment gateway. Senang dan cukup menjimatkan masa! Anda boleh melakukan transaksi pembelian dengan menggunakan direct debit. 

Banyak Diskaun & Berbaloi!

Lagi banyak promosi atau diskaun hebat yang ditawarkan, lagilah kita suka nak bershopping, kan? Bershopping di PGMall, memang tidak mengecewakan. Anda boleh rebut banyak promosi menarik daripada rakan-rakan koloborasi PGMall seperti OCBC, CitiBank dan Air Asia. 

OCBC

Tawaran istimewa untuk pemegang kad OCBC. Anda akan mendapat diskaun 20%, apabila berbelanja di PGMall dengan kadar minimum RM30. Tetapi tawaran ini khusus untuk Pengguna Baru dan kali pertama kad OCBC sahaja.

Promosi ini sah dari 15 Julai hingga 15 Oktober 2020. 

Kod Promosi: PGMXOCBC

Layari laman web: https://dev.9lives.com.my/personalbanking/cards/credit-debit-card-promotions/pg-promoshop-PGMall.html

PGMall

CitiBank

Pembeli Baru akan mendapat potongan 25% dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM30 (terhad pada RM25) Terhad kepada 1000 penebusan dalam tempoh sebulan.

Promosi sah dari sekarang hingga 31 Mac 2021.

Anda boleh gunakan Kod Promosi: PGMXCITI25 

Manakala Pemegang Kad Sedia Ada, anda akan mendapat potongan sebanyak 10% dengan perbelanjaan minimum RM200 (Terhad pada RM 15).

Ia juga terhad kepada 500 penebusan pertama dalam tempoh sebulan.

Promosi ini sah bermula hari ini hingga 31 Mac 2021.

Anda boleh gunakan Kod Promosi: PGMXCITI10 

PGMall

Air Asia

Wow! “Spend Small, Earn Big when you shop with PGMALL”.

Macam manalah tak seronok bershopping kalau ianya serba menjimatkan dan berbaloi. Bahkan setiap RM5 yang dibelanjakan akan mendapat “1 Asia Big Loyalty Point”, tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan. 

Apa yang ditunggu lagi, jom lah kita shopping sekarang di: https://pgmall.my?Source=BloggerID=307

Memang best dan berbaloi! Maklumat lanjut tentang PGMall boleh layari: Laman webwww.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #OCBC #Citibank #Airasiabigloyalty # PGMall4u #Cashback #points #ocbcbank

(Visited 3,995 times, 2 visits today)

Back to top