PHILIPS UV-C DISINFECTION BOX BANTU MENYAHAKTIFKAN VIRUS PERALATAN PERIBADI DENGAN MUDAH

Pentingnya kita ada Philips UV-C Disinfection Box. Nak tahu sebab apa? Baca artikel ini sampai habis!

Meskipun kini telah memasuki fasa endemik, namun kita tetap perlu berjaga-jaga dalam melindungi diri daripada mendapat sebarang jangkitan. Selain menjaga kebersihan diri, barangan peribadi seperti kunci, telefon bimbit, jam tangan dan wang juga perlu diberikan perhatian.

Pastinya ramai di antara kita yang terleka untuk melakukan rutin pembersihan dan pembasmian kuman terhadap barangan peribadi, sedangkan ia perlu dilakukan secara rutin bagi mengelak sebarang  kuman berkumpul.

Menyedari perkara tersebut, Signify Malaysia  telah menghadirkan produk dengan teknologi UV-C yang mana fungsi kegunaannya memang untuk disinfeksi atau nyahkuman. Ia merupakan salah satu cara atau kaedah yang digunakan untuk mengawal atau mencegah penularan virus supaya kita selamat dan bebas dari virus dan bakteria yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar.

Jadi, sesiapa yang memerlukan kotak pembersih dengan teknologi UV-C yang serba guna dan mudah digunakan, anda boleh dapatkan Philips UV-C Disinfection Box atau Kotak Pembasmian Kuman Mini UV-C Philip.Saiz yang kecil membuatkan anda mudah untuk  membawanya ke mana-mana sahaja .

Dengan ukuran yang comel ini Philips UV-C terbukti sangat sesuai untuk menyimpan barangan size kecil hingga sedang serta barangan  peribadi  seperti kunci, dompet, jam tangan, mainan kecil, wang dan sikat untuk disinfeksi dengan UV-C supaya dapat terhindar dari virus,spora,acuan dan bakteria dalam masa beberapa minit sahaja.

Philips UV-C Disinfection Box boleh melumpuhkan virus, bakteria dan spora dengan berkesan dalam masa yang singkat.

Pentingnya Kotak Pembasmian Kuman Mini Philips UV-C

Setiap barangan yang kita bawa sepanjang hari adalah tempat pembiakan virus, bakteria dan kuman. Cahaya UV-C adalah pembasmi kuman yang terbukti sangat membantu. Walaupun ia tidak dapat dilihat oleh mata manusia, tetapi mempunyai kuasa untuk menghapuskan kuman dan membasmi kuman virus dan bakteria walaupun pada objek kecil seperti kunci, dompet dan lain-lain.

Kotak pembasmian kuman UV-C Philips boleh melumpuhkan virus, bakteria dan spora dengan berkesan dalam masa yang singkat. Produk ini dapat mendisinfeksi 360 darjah untuk benda-benda kecil dengan lampu LED UV-C berlapis.  Yang menariknya lagi,  produk tersebut dapat berfungsi apabila dihubungkan ke powerbank dengan port USB Type-C. Jadi, lebih mudahlah kan dan senang untuk dibawa dan digunakan di mana-mana sahaja.

Sungguhpun begitu, jangan lupa untuk mematuhi semua garis panduan keselamatan manual produk Philips UV-C Disinfection Box yang telah diberikan apabila menggunakannya. 

(Visited 4,989 times, 1 visits today)

Back to top