SELAMAT ULANG TAHUN 123MAMANET.COM KEDUA

Mengapa hari ini sangat bermakna kepada Mamanet? Ya, pastinya Mamanet teruja menyambut ulang tahun kami kedua. Terima kasih atas segala sokongan yang diberikan dan teruslah bersama kami untuk mendapatkan informasi terkini.

 

 

Hari ini sejarah tercipta lagi. Portal informasi 123mamanet.com telah menyambut ulang tahun kedua. Portal yang menggunakan tagline “Solusi Hidup Sihat & Bahagia’ ini semakin meningkat naik dengan mencatat jumlah pengunjung hampir 3 juta orang.

ulang tahun

 

Kenapa Anda Kena Baca 123mamanet.com?

Portal 123mamanet.com semakin mendapat tempat di kalangan pembaca sebagai sumber rujukan mengenai pelbagai aspek kehidupan. Sesuai dengan namanya Mamanet iaitu singkatan kepada ‘Mama dan Internet’.

ulang tahun

123mamanet.com menyediakan pelbagai segmen menarik yang sentiasa dikemas kini dari semasa ke semasa. Segmen yang disediakan kini ialah terdiri daripada CANTIK, DIET, FA M I L I, KEIBUBAPAAN, ADDIN,  FESYEN, SIHAT, BISNES, KERJAYA, INSPIRASI, SANA-SINI, RESEPI, MAKAN-MAKAN dan CUTI-CUTI.

Satu lagi sebab paling POWER ialah kami menggunakan Search Engine Optimization (SEO). Artikel yang ditulis mempunyai keyword tertentu yang membuatkan ia mudah mendapat ranking di Google.  Kami juga mempunyai Google Analytic yang dapat membantu kami melihat hala tuju portal.

ulang tahun

 

Bukan Portal Gosip Atau Viral!

Lari daripada konsep gosip dan viral yang bersifat sementara,123mamanet.com mengekalkan kepada asas pemberitaan dan laporan iaitu menyalurkan bahan yang benar, telus dan bermanfaat kepada para pembaca.

Kami lebih senang menampilkan konsep panduan “HOW TO” dan solusi atau manfaat yang merupakan informasi malar hijau (evergreen) buat pembaca.

ulang tahun

 

Promosi Sempena Ulang Tahun 123Mamanet

Di samping itu, 123mamanet.com juga menawarkan servis seperti product review, write-up dan iklan. Tidak ada caj tersembunyi yang mengelirukan.

ulang tahun

Dengan ruang promosi dan iklan yang terbuka luas, anda yang berminat untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan boleh hubungi kami terus.

Untuk dapatkan tawaran menarik sempena Ulang Tahun 123mamanet, sila Whatsapp 012-3373012 atau 019-6222872.

Email: admin@123mamanet.com

Facebook: Mamanet

BACA: SELAMAT ULANG TAHUN MAMANET DARIPADA PINK APPLE CHANNEL

(Visited 4,217 times, 1 visits today)

Back to top